Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Arape a la marinera
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
zeeduivelfilets van 150 gr
▢
2
deciliter
olijfolie
▢
4
gamba's
▢
8
gepelde grote tomaten
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
lente-ui
▢
1
ui
▢
1
mespunt
komijn
▢
cayennepeper
peper, zout
▢
2
laurierblaadjes
▢
Oloroso sherry
Instructies
Wrijf de zeeduivel in met zout en peper.
Pel de gamba's.
Snijd de knoflook fijn en de lente-ui en de ui in kleine stukken.
Verhit de olie en bak de vis.
Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel even sudderen.
Blus tenslotte met wat sherry.
Serveer het gerecht op een bedje van lintpasta, bestrooid met wat Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Italië