Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Engelenhaarpasta met reuzegarnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
eetlepel
boter
▢
1½
eetlepel
bloem
▢
3
dl
melk
▢
2
dl
room
▢
1½
eetlepel
pesto
▢
1½
eetlepel
peterselie
▢
1
eetlepel
knoflook
gehakte
▢
2
eetlepels
Parmezaanse kaas
▢
½
theelepel
zout
▢
½
theelepel
witte peper
▢
Worcestershiresaus
of Tabasco
▢
350
gram
Capellini
▢
½
rode paprika
in reepjes
▢
250
gram
Snow peas
▢
500
gram
scampi
Instructies
Smelt de boter in een sauspan, voeg de bloem toe en laat die al roerend goudkleurig worden.
Voeg de melk en de room toe en roer tot het mengsel is ingedikt.
Voeg de pesto, peterselie, knoflook, Parmezaanse kaas, peper, zout,
worcestershire en tabasco toe en meng goed.
Zet het vuur laag en houd het mengsel warm.
Kook de pasta al dente.
Pocheer tegelijkertijd de paprika, snow-peas en scampi 3 minuten in een andere pan met kokend water.
Giet de pasta af, vermeng hem met de saus, doe de pasta op de borden en garneer ieder bord met het groenten-scampimengsel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië