Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Appelnotencrumble met hazelnootslagroom
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
zakje
hazelnoten
75 g
▢
100
g
bloem
▢
50
g
boter
▢
50
g
suiker
▢
3
grote
appels
bijv. Goudreinet
▢
1
verse
slagroom
250 ml spuitbus
Instructions
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Hazelnoten grof hakken.
Bloem, boter, suiker, driekwart van noten en mespunt zout tot kruimelig deeg mengen (met keukenmachine of mixer).
Appels schillen, schoonmaken en in stukjes snijden. In ingevette ovenschaal appels verdelen.
Kruimeldeeg over fruit verdelen en crumble in 30 minuten goudbruin bakken.
Crumble warm en met flinke toef slagroom serveren.
Overgebleven noten over slagroom strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Noten
/
Taart