Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Basilicumsaus
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
20
g
boter
▢
1
sjalotje
fijngehakt
▢
2
dl
witte wijn
▢
2
dl
visbouillon
▢
2 ½
dl
slagroom
▢
Zout
peper
▢
2
eetlepels
fijngehakte basilicum
Instructies
In de boter het sjalotje 5 minuten zacht bakken.
Voeg de witte wijn en visbouillon toe en laat het geheel tot de helft inkoken.
Voeg de slagroom toe en laat het ongeveer 10 minuten zachtjes inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Roer vlak voor het serveren de fijngehakte basilicum erdoor.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze basilicumsaus is een smaakvolle toevoeging aan verschillende gerechten, zoals vis, gevogelte of pasta. Geniet ervan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus