Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bearnaisesaus van Astrid Veltman
Porties:
4
Voorbereidingstijd
2
minuten
min
Total time
3
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
magnetron
Ingredients
▢
3
sjalotten
▢
4
eetlepel(s)
dragon
gehakte
▢
1
dl
azijn
▢
zout
▢
peper
▢
150
gram
boter
▢
4
eidooiers
Instructions
Pel de sjalotjes en snijd ze fijn.
Doe 3 eetlepels azijn, zout en peper in een kommetje en zet dit 3 minuten op MIDDEN LAAG (30%) in de magnetron.
Doe de boter er in stukjes bij en laat die in de magnetron smelten.
Voeg de rest van de azijn erbij, klop de saus door en zet de kom 30 seconden op HOOG (100%) in de magnetron.
Roer de eidooiers door de massa, klop die verder goed door en zet de saus 15 seconden op HOOG (100%) in de magnetron.
Breng op smaak met de dragon.
Op dezelfde wijze kunt u mosterdsaus maken door de azijn door 1 eetlepel scherpe mosterd te vervangen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Magnetron koken
/
Saus