Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bessensapsoep
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
Gram
Vluggort
▢
½
Theelepel
Kaneel
▢
50
Gram
Rozijnen
▢
6
eetlepel(s)
Suiker
▢
2
Deciliter
Rode Bessensap
▢
2
Deciliter
Rode Wijn
▢
2
eetlepel(s)
Aardappelzetmeel
Instructies
Kook de gort een kwartier.
Voeg de wijn toe, de kaneel, de suiker en de rozijnen en kook het nog 10 minuten zachtjes.
Los de aardappelzetmeel op in de rode bessensap en roer dit door de gort.
Breng het geheel aan de kook en draai het vuur dan uit.
Laat de bessensapsoep afkoelen alvorens hem te serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Soep
Land van herkomst
Limburg
/
Nederland