Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boquerones
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
ansjovisfilet
vers of sardientjes
▢
0,5
deciliter
rode wijnazijn
▢
2
tenen
knoflook
▢
2
blaadjes
laurier
▢
1
eetlepel
olijfolie
Instructies
Snijd de ansjovis of sardientjes in dunne reepjes, waarbij het ontschubde velletje eraan kan
blijven zitten.
Leg de visjes naast elkaar in een schaal, met het velletje naar beneden.
Voeg de geperste knoflook, laurierblaadjes en rode wijnazijn toe.
Laat de visjes minstens 3 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Giet de marinade van de visjes af.
Besprenkel de visjes voor het serveren met olijfolie.
Serveertip: Geniet van deze Boquerones als verfrissend voorgerecht, ideaal voor warme
Spaanse dagen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Geniet van deze Boquerones als verfrissend voorgerecht, ideaal voor warme Spaanse dagen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
Land van herkomst
Spanje