Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bosvruchtensorbet
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
4 hoge glazen á inhoud ca. 3 dl,
ijsbolletjeslepel
Ingrediënten
▢
1
bakje frambozen
150 g,
▢
2
takjes
munt
zakje á 15 g,
▢
ca. 3/4 liter bosvruchtenroomijs
bak á 1 liter, AH,
▢
4
deciliter
cassis
frisdrank,
Instructies
Frambozen wassen.
Muntblaadjes van takjes nemen.
1/3 Deel van frambozen over glazen verdelen.
Met ijsbolletjeslepel bolletjes ijs erop scheppen.
Rest van frambozen erover verdelen.
Cassis erbij schenken.
Garneren met blaadjes munt.
Voedingswaarden
Calories:
255
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
3
g
|
Vet:
9
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
IJs