Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignonescalope met risotto
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
tuinbonen
diepvries 300 g
▢
2
zakje
risotto ai funghi
à 165 g
▢
2
eetlepel(s)
boter
of margarine
▢
4
vegetarische escalope champignon
à 150 g
▢
1
bak
romaatjes
mini-romatomaten 250 g
Instructies
Tuinboontjes in weinig water ca. 5 minuten koken zonder zout.
Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
In koekenpan boter verhitten.
Escalopes in ca. 5 minuten gaar bakken.
Tomaatjes schoonmaken en halveren.
Tuinbonen en tomaten door risotto scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen.
Risotto serveren met escalopes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Rijst
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch