Champignonescalope met risotto

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak tuinbonen diepvries 300 g
  • 2 zakje risotto ai funghi à 165 g
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 4 vegetarische escalope champignon à 150 g
  • 1 bak romaatjes mini-romatomaten 250 g

Instructies

  • Tuinboontjes in weinig water ca. 5 minuten koken zonder zout.
  • Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • In koekenpan boter verhitten.
  • Escalopes in ca. 5 minuten gaar bakken.
  • Tomaatjes schoonmaken en halveren.
  • Tuinbonen en tomaten door risotto scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen.
  • Risotto serveren met escalopes.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Rijst
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch