Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade ijs met koffie chocoladesaus
AllerHande november 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bak Malaga-roomijs
1 l
▢
1
reep witte chocolade
100 g
▢
1
reep pure chocolade
100 g
▢
1
beker
slagroom
125 ml
▢
2
sticks oploskoffie
caramel of mocca
Instructies
Witte chocolade in kleine stukjes snijden en door ijs mengen.
IJs opnieuw invriezen.
Pure of bittere chocolade in stukken breken.
In pannetje met dikke bodem op laag vuur chocolade met slagroom laten smelten, regelmatig roeren.
Koffiepoeder erin oplossen.
IJs over vier coupes of schaaltjes verdelen.
Warme chocoladesaus deels erover schenken en rest in sauskom apart erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
IJs