Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Crêpes Georgette van Voer voor gastronomen
flensje Georgette
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
dunne
flensjes
▢
1
dl
kirsch
▢
50
g
boter
▢
1
ananas
▢
100
g
abrikozenjam
▢
100
g
suiker
Instructies
Schil de ananas.
Snij in schijven en haal de harde kern eruit.
Snij de schijven in stukjes.
Doe deze in een kom, voeg er de jam en de kirsch bij.
Meng en laat een uur marineren.
Bak de flensjes.
Garneer ze met het mengsel.
Rol ze op en leg ze in een vuurvaste schaal.
Bestrooi met suiker en zet ze enkele minuten in een oven van 200º C.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Pannenkoeken
Land van herkomst
Frankrijk