Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crostini met vistapenade
Porties:
25
stuks
Total time
5
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
sjalotje
▢
2
teentjes
knoflook
▢
5
gr
verse Provençaalse kruiden
▢
1
potje
groene olijven met knoflook
350 g
▢
1
blikje
tonijn in olie
185 g
▢
1
blikje
Ansjovis filets
48 g
▢
1
blikje
tomatenpuree
▢
cayennepeper
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
baguettes
brood
Instructies
Voorbereiden
Sjalotje en knoflook pellen en in keukenmachine fijnhakken.
Kruiden van takjes nemen.
Olijven en kruiden toevoegen aan sjalotmengsel en kort mengen.
Tonijn en ansjovis laten uitlekken en aan mengsel toevoegen en met tomatenpuree en olijfolie tot glad mengsel draaien.
Op smaak brengen met cayennepeper.
Bereiden
Baguettes in 32 plakjes snijden.
Tapenade met baguetteplakjes serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Broodjes
/
Hapjes
/
Vis
Land van herkomst
Italië