Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Ethiopische stoofschotel
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gr
witte kool
of savooie kool, fijn snijden
▢
4
uien in ringen
▢
2
winterpeen
in plakjes
▢
400
gr
bloemkool
in stukken
▢
300
gr
Spekreepjes
▢
400
gr
Kipdijfilet
in stukjes
▢
½
L
kippenbouillon
▢
2
el
verse gember
heel fijn gesneden
▢
4
tenen
knoflook
geperst
▢
2
el
citroensap
▢
4
el
zonnebloemolie
▢
2
el
berbere
Instructies
Doe de kipstukjes in de pan met olie en even aanbraden.
Doe nu de Spekreepjes erbij en even aanbraden
Doe de kippenbouillon met alle groenten erbij en laat dit alles 3 uur stoven op een kleine vlam met vlamverdeler.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kip
/
Stoofpot
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Ethiopië