Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frisgroene basmatirijst
AllerHande september 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
zout
▢
300
g
basmatirijst
pak à 400 g
▢
½
zakje
verse koriander
à 15 g
▢
1
zakje
bosuitjes
▢
1
limoen
▢
1
zakje
garneeramandelen
45 g
▢
50
g
blanke rozijnen
zak à 250 g
Instructies
In pan met ruim kokend water en zout rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen koriander fijnhakken en bosui in dunne ringetjes snijden.
Limoen schoonboenen en groene schil eraf raspen.
Limoen uitpersen.
Bosui, limoenrasp, limoensap, amandelen, rozijnen en 2/3 deel van koriander door warme rijst scheppen.
Rest van koriander erover strooien
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij gegrild vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Rijst