Snijd het suikerbrood in blokjes en verdeel de helft ervan over 4 glazen.
Klop de mascarpone samen met de slagroom, suiker, sinaasappelsap en geraspte sinaasappelschil luchtig in een mengkom.
Verdeel de helft van het mascarponemengsel over de suikerbroodblokjes in de glazen.
Leg een laag rood fruit bovenop het mascarponemengsel.
Herhaal de lagen met de resterende suikerbroodblokjes, mascarponemengsel en rood fruit.
Bewaar enkele mooie bessen voor de garnering.
Zet de glazen in de koelkast om op te stijven.
Garneer vlak voor het serveren met de achtergehouden bessen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze verrukkelijke broodtrifles als dessert of als luxe ontbijt. Heerlijk op speciale dagen zoals Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag.Wijnadvies:Dit frisse dessert gaat perfect samen met een zoete dessertwijn zoals een Moscato d'Asti of een frisse rosé.