Fruity Broodtrifle
Ingrediënten
- 250 gram mascarpone
- 8 sneetjes suikerbrood
- 125 milliliter slagroom
- 3 eetlepels suiker
- 200 gram rood zacht fruit bijv. aardbeien, frambozen, bosbessen
- 2 sinaasappels
- Geraspte schil van ½ sinaasappel
Instructies
- Snijd het suikerbrood in blokjes en verdeel de helft van de blokjes over 4 glazen.
- Klop de mascarpone met de slagroom, suiker, het sap van 2 sinaasappels en de geraspte sinaasappelschil luchtig.
- Verdeel de helft van het mascarponemengsel over de glazen met suikerbroodblokjes.
- Leg een laag rood fruit bovenop het mascarponemengsel.
- Herhaal de lagen door de resterende suikerbroodblokjes, mascarponemengsel en rood fruit toe te voegen.
- Bewaar wat mooie bessen voor de garnering.
- Zet de broodtrifles in de koelkast om op te stijven.
- Garneer de trifles voor het serveren met de achtergehouden mooie bessen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze verrukkelijke broodtrifles als dessert of als luxe ontbijt. Heerlijk op speciale dagen zoals Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag.
Voedingswaarden
Calories: 661 kcal | koolhydraten: 54 g | Protein: 9 g | Vet: 47 g | Zout: 0.4 mg | Sugar: 35 g