Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ful Sudani
Egyptische pinda-bitterkoekjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
gram
ongezouten pinda's
▢
1
ei
▢
zout
▢
150
gram
suiker
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
½
theelepel
amandelaroma
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Rooster de pinda's onder regelmatig schudden onder de grill goudbruin en hak ze grof.
Klop het eiwit schuimig met een snufje zout en lepel er vervolgens voorzichtig de (vanille)suiker en de amandelessence door.
Voeg de pinda's toe.
Leg bakpapier op een bakplaat en vet het in.
Maak met behulp van een theelepel kleine hoopjes van het pindamengsel op het bakpapier en bak de koekjes in 20-25 minuten goudbruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Koek
Land van herkomst
Egypte