Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gado Gado van Harry Bloksma
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
rijst
▢
6
eieren
▢
200
gram
sperziebonen
▢
200
gram
witte kool
gesneden
▢
1
winterpeen
in slierten gesneden
▢
100
gram
taugé
▢
½
komkommer
in stukjes
▢
pindasaus
▢
gebakken uitjes
▢
kroepoek
Instructies
Kook de rijst in gaar volgens de verpakking, giet af en laat nog 10 minuten staan.
Kook ondertussen de eieren in kokend water in 8 minuten hard.
Ondertussen kook je ook de sperziebonen.
Na 5 minuten koken voeg je de slierten winterpeen en witte kool toe.
Kook dit nog 3 minuten.
Voeg tot slot ook de taugé toe en laat deze nog 1 minuut meekoken.
Giet de groente af.
Verwarm de pindasaus.
Pel de eieren en snij ze in de lengte doormidden.
Maak je bord op met een lepel rijst, een lepel groente, de gekookte eieren en komkommer stukjes.
Schep wat satésaus er over heen en bestrooi met gebakken uitjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met kroepoek
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Groenten
/
Rijst
Land van herkomst
Indonesië