Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Valencienne
garnituur uit Valenciennes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
200
g
rijst
▢
1
groene paprika
▢
1
rode paprika
Instructions
Kook de rijst.
Was de paprika's, snij ze doormidden, haal er de zaadlijsten uit en snij ze in brunoise.
Stoof deze 15 minuten in wat boter.
Roer ze door de rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Saustip: Braadvocht, afgeblust met witte wijn en kalfsfond,met wat tomatenpuree
toegevoegd.
Serveren bij Vlees, gevogelte.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Rijst
Land van herkomst
Spanje
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch