Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Glace au praline
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
eidooiers
▢
7½
dl
slagroom
▢
1,2
dl
water
▢
125
g
poedersuiker
▢
150
g
praline
Instructies
Breng het water met de suiker aan de kook.
Haal het pannetje van het vuur en voeg beetje bij beetje de praline toe.
Zorg dat hij volledig oplost. passeer de siroop.
Doe de eidooiers in een pan en klop ze stevig onder langzaam toevoegen van de hete siroop.
Klop totdat het mengsel is afgekoeld.
Klop de slagroom stijf en meng hem door het eimengsel.
Geef de compositie in een vorm en vries ze in de vrieskast stijf.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
IJs