Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Griekse varkensreepjes met rijst
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
4 kommen
Hapjespan
Ingrediënten
▢
versgemalen peper
▢
1
zak
Roerbakgroenten champignon
▢
1
eetlepel(s)
Knoflooksaus
▢
100
g
Snelkookrijst zout
▢
100
g
Varkensreepjes naturel
▢
1
eetlepel(s)
Olijfolie Traditioneel
Instructies
Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit in een hapjespan de olie en bak de varkensreepjes bruin aan.
Schep de groenten erdoor en bak met het vlees knapperig gaar.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Schep de rijst met de varkensreepjes in 4 kommen en garneer met de knoflooksaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Griekenland