Griekse varkensreepjes met rijst

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • versgemalen peper
  • 1 zak Roerbakgroenten champignon
  • 1 eetlepel(s) Knoflooksaus
  • 100 g Snelkookrijst zout
  • 100 g Varkensreepjes naturel
  • 1 eetlepel(s) Olijfolie Traditioneel

Instructies

  • Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Verhit in een hapjespan de olie en bak de varkensreepjes bruin aan.
  • Schep de groenten erdoor en bak met het vlees knapperig gaar.
  • Voeg peper en zout naar smaak toe.
  • Schep de rijst met de varkensreepjes in 4 kommen en garneer met de knoflooksaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rijst / Varkensvlees
Land van herkomst Griekenland