Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groningse garnalensoep
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
kabeljauw
▢
100
gram
Hollandse garnalen
▢
1
beschuit
▢
1
ei
▢
1
liter
visbouillon
▢
1
prei
gesneden
▢
2
wortels
in stukjes
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
Instructies
Pureer de vis met 50 gram garnalen, de beschuit en het ei en maak hier 20 balletjes van; roerbak deze 5 minuten.
Zet de bouillon op met de prei en de wortels, kook 10 minuten, doe de visballetjes erbij en kook nogmaals 5 minuten.
Roer de mosterd erdoor en voeg op het laatst de garnalen toe
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Groningen
/
Nederland