Groningse garnalensoep

Groningse garnalensoep

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram kabeljauw
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 1 beschuit
  • 1 ei
  • 1 liter visbouillon
  • 1 prei gesneden
  • 2 wortels in stukjes
  • 1 eetlepel(s) mosterd

Instructies

  • Pureer de vis met 50 gram garnalen, de beschuit en het ei en maak hier 20 balletjes van; roerbak deze 5 minuten.
  • Zet de bouillon op met de prei en de wortels, kook 10 minuten, doe de visballetjes erbij en kook nogmaals 5 minuten.
  • Roer de mosterd erdoor en voeg op het laatst de garnalen toe
————————————————————————————————–
Recept categorieën Soep / Vis / Voorgerechten / Zeevruchten
Land van herkomst Groningen / Nederland