Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
IJs met yoghurt en mangosaus
Porties:
4
porties
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
Ingrediënten
▢
4
bekertjes
roomyoghurt perzik/passievrucht
135 gr. Mona
▢
1
blikje
mangoschijfjes
netto 310 gr. Royal Mail
▢
2
el
suiker
▢
2
kiwi’s
▢
2
passievruchten
Instructies
Zet de bekertjes roomyoghurt 2½ uur in de diepvries.
Laat intussen de mango in een zeef uitlekken (het sap wordt niet gebruikt).
Pureer de mango met de suiker in een keukenmachine (of wrijf ze boven een kom door een zeef).
Schil de kiwi’s (snijd een eventuele harde kern eruit), snijd ze in kleine stukjes en schep die door de mangosaus.
Zet dit tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Stort het yoghurtijs op vier bordjes en schep de mangosaus eromheen.
Halveer de passievruchten, schep er met een lepeltje het vruchtvlees uit en verdeel dit over het ijs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
IJs