Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
IJscoupe met dadels, vijgen en gember
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
dadels
▢
6
verse
vijgen
▢
6
gemberbolletjes
op siroop
▢
½
l
walnoten en rum rozijnenijs
▢
3
el
gembernat
▢
⅛
l
slagroom
▢
1
el
vanillesuiker
▢
1
tl
kaneel
▢
45
g
gepelde pecannoten.
Instructies
De dadels ontpitten en in reepjes snijden, de vijgen in stukjes snijden.
De gemberbolletjes ook in reepjes snijden.
Hoge glazen op voet afwisselend vullen met bolletjes walnoten en rum rozijnenijs, dadels, vijgen en gember.
Het gembernat over de glazen verdelen.
De slagroom met de suiker en de kaneel stijfkloppen, de noten grof hakken.
In elk glas een toef room spuiten en met de gehakte noten garneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
IJs