Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
IJstaart van Frans Huits
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
een springvorm Ø28cm
een mixer
2 beslagkommen
aluminiumfolie
vriezer
Ingrediënten
▢
½
lt slagroom
▢
1
pakje
klopklop
2 zakjes
▢
3
pakjes
schuimbatons met chocola
▢
een scheutje
drank
bijv. rum of Amaretto suiker
Instructies
Sla de slagroom met suiker stijf.
Doe hetzelfde in een andere kom met de klopklop.
Bekleed de springvorm met aluminiumfolie.
Bedek de bodem met batons.
Verkruimel de rest boven de slagroom.
Voeg de klopklop en de drank toe.
Roer alles goed door elkaar en doe het mengsel in de springvorm.
Zet de vorm 6 uur in de vriezer.
Als u er geen drank in doet, wordt de taart harder en is dan moeilijker te snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
IJs