Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indonesische pindabouillon
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
ml
kippenbouillon
van een tablet
▢
3
eetlepels
pindakaas
▢
2
eetlepels
Wereldkruiden Indonesië
Silvo
▢
1½
theelepels
sambal oelek
ongeveer
▢
40
g
alfalfa
▢
20
g
tuinkers
Instructies
Breng de bouillon aan de kook.
Voeg de pindakaas, sambal en kruiden toe en roer met een garde tot de pindakaas is opgelost.
Voeg de alfalfa toe.
Verdeel de bouillon over 4 soepkommen.
Knip de tuinkers af en strooi over de bouillon.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Etchart Cafayate Torrontés
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Indonesië