Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse bol met tomaten kaasfondue
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
kaasfondue
400 g
▢
2
eetlepels
zongedroogde tomatentapenade
▢
2
Italiaanse bollen
▢
1
salademix veldsla en preikiemen
Groen & Garneren 100 g
▢
4
eetlepels
Dijon vinaigrette met tuinkruiden
fles
Instructies
In pan kaasfondue en tapenade al roerend aan kook brengen.
Kapje van bollen afsnijden, broodkruim uit bol plukken en bewaren.
Salade en dressing over twee borden verdelen.
Italiaanse bollen erop zetten.
Tomaten-kaasfondue in Italiaanse bollen schenken en broodkapjes schuin op bollen zetten.
Broodkruim apart erbij serveren, om met vork in tomaten-kaasfondue te dippen.
Voedingswaarden
Calories:
820
kcal
|
koolhydraten:
46
g
|
Protein:
38
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Fondue
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch