Knijp de misopasta uit de zakjes in het hete water en roer tot deze volledig is opgelost.
Laat de bouillon 5 minuten trekken en breng op smaak met zout en peper.
Kook de udonnoedels volgens de gebruiksaanwijzing in een aparte pan en giet af.
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
Blus af met 2 eetlepels sojasaus en schep de sesamzaadjes in een kommetje.
Schenk de rest van de sojasaus in twee kommetjes en roer in één kommetje een mespunt wasabipasta door de sojasaus.
Giet de misobouillon over in een fonduepan en zet deze op tafel.
Serveer de bouillon met udonnoedels, sauzen, sesamdip en verschillende hapjes om in de bouillon te garen.
Gebruik schepnetjes of eetstokjes om ingrediënten enkele minuten in de bouillon te laten garen en dip ze vervolgens in de sojasaus of sesamzaadjes.
Na de maaltijd de overgebleven bouillon over vier kommen verdelen en de udonnoedels erin serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met dunne plakjes ossenhaas, tonijn, teriyakisaus-gemarineerde zalm of kip, scampi, shiitake, bosuitjes en rettich voor een complete fondue-ervaring.Wijnadvies:Een lichte, droge witte wijn zoals een Riesling of een sake past uitstekend bij de umamirijke misobouillon en de hartige dips.