Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaas- en Olijven Spiesjes met Vijg en Parmaham
Geniet van een verfijnde borrelhap met deze spiesjes van vijg, buffelmozzarella en Parmaham. Perfect voor elke gelegenheid!
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikkers
Ingrediënten
▢
Vijgen
in partjes
▢
Buffelmozzarella
in stukjes
▢
Parmaham
in plakjes
Instructies
Rijg een kwart vijg, een stukje buffelmozzarella en een plakje Parmaham aan een cocktailprikker.
Serveer direct of laat even afkoelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals Sauvignon Blanc of een lichte rode wijn zoals Pinot Noir complementeren de smaken van deze spiesjes uitstekend.
Voedingswaarden
Serving:
1
spiesje
|
Calories:
50
kcal
|
koolhydraten:
5
g
|
Protein:
4
g
|
Vet:
22
g
|
Zout:
0.6
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Fingerfood
/
Kaas
/
Koude Hapjes
/
Tapas
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Internationaal