Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Kaasfondue 1
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
fonduepan
Ingrediënten
▢
4
dl.
droge witte wijn
▢
150
gram
geraspte belegen kaas
▢
200
gram
geraspte Emmentaler
▢
2
teentje
knoflook
▢
kirsch
▢
cayennepeper
▢
stokbrood
▢
champignons
▢
broccoliroosjes
Instructies
Verwarm de wijn in de fonduepan en laat de kaas erin smelten.
Pers de knoflook erboven uit en maak op smaak met cayennepeper.
Voeg naar smaak kirschlikeur toe.
Blancheer de champignons en de broccoliroosjes.
Snijd het brood in dobbelstenen of schijfjes.
Geef de groenten en het brood bij de kaasfondue
Notities / Tips / Wijnadvies
Wat uitgebakken reepjes ontbijtspek door de kaasfondue smaakt erg lekker
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Kaas
Land van herkomst
Nederland