Kaasfondue 1

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 dl. droge witte wijn
  • 150 gram geraspte belegen kaas
  • 200 gram geraspte Emmentaler
  • 2 teentje knoflook
  • kirsch
  • cayennepeper
  • stokbrood
  • champignons
  • broccoliroosjes

Instructies

  • Verwarm de wijn in de fonduepan en laat de kaas erin smelten.
  • Pers de knoflook erboven uit en maak op smaak met cayennepeper.
  • Voeg naar smaak kirschlikeur toe.
  • Blancheer de champignons en de broccoliroosjes.
  • Snijd het brood in dobbelstenen of schijfjes.
  • Geef de groenten en het brood bij de kaasfondue

Notities / Tips / Wijnadvies

Wat uitgebakken reepjes ontbijtspek door de kaasfondue smaakt erg lekker
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fondue / Kaas
Land van herkomst Nederland