Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaneelijs
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Spatel
ijsmachine
staafmixer
vriezer
Ingrediënten
▢
150
g
Griekse of volle yoghurt
▢
3
eetlepel(s)
honing
▢
1
eetlepel(s)
kaneelpoeder
▢
250
ml
slagroom
Instructies
Roer in een diepvriesbak de yoghurt met de honing en kaneel door elkaar.
Klop de slag-room stijf en spatel de room door de kaneelyoghurt.
Draai het mengsel in een ijsmachine tot ijs of laat het in de vriezer of het vriesvakje van de koelkast in ca. 3-4 uur bevriezen.
Pureer het halfbevroren ijs na 2 uur met de staafmixer tot een romig mengsel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
IJs