Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kashtani dessert
Kastanje dessert
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
gram
kastanjes in de dop
▢
wat
suiker
▢
¼
liter
stijfgeklopte slagroom
▢
¼
theelepel
vanillesuiker
Instructies
Splijt de doppen van de kastanjes, pof ze 30 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven en laat ze afkoelen.
Pel ze, hak ze fijn en draai ze door een zeef of maal ze in een groentemolen.
Roer er wat suiker door en laat het mengsel verder afkoelen.
Breng de room met suiker op smaak en voeg de vanillesuiker toe.
Serveer de room bij de kastanjepuree.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
Land van herkomst
Rusland