Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kervelsoep met rijst van Astrid Veltman
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
liter
bouillon
▢
50
gr
rijst
▢
1
selderij
▢
1
ui
▢
150
gr
kervel
▢
peper
▢
zout
Instructies
Kook in de bouillon de rijst gaar.
Reinig de selderij en de ui, was ze en snijd in stukjes.
Reinig de kervel en was hem, hak fijn.
Voeg bij de gaar gekookte rijst de ui en de selderij.
Laat 15 minuten koken.
Voeg peper en zout bij.
Voeg er dan de gehakte kervel aan toe.
Laat 5 minuten zonder deksel doorkoken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Soep
Land van herkomst
België