Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Krissat
Porties:
12
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
bloem
▢
250
ml
melk
▢
100
g
suiker
▢
80
g
boter
▢
7
g
instant gist
▢
1
theelepel(s)
bakpoeder
▢
2
eetlepel(s)
sesamzaadjes
▢
2
eetlepel(s)
anijszaad
▢
snufje
zout
▢
1
ei
Extra:
▢
sesamzaad
▢
1
ei
▢
beetje
olie
Instructies
Meng alles (behalve anijs en sesam)in een kom kneed tot een soepel deeg.
Voeg als je bijna klaar bent met kneden de sesam en anijs en kneed het er goed door heen.
Vet je handen in met een beetje olie en maak balletjes van het deeg, laat ze een uur in de oven rijzen(zie kaasuienbroodjes).
Bestrijk met ei en strooi er wat sesam op,bak ze op 200graden voor ongeveer 12min.
Notities / Tips / Wijnadvies
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
Land van herkomst
Marokko