Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Meloen met Turks fruit
2 kleine Cavaillons 2 dl room 2 eetlepels bloemsuiker 150 gr Turks fruit (zie tip) 4 braambessen, of frambozen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
kleine
Cavaillons
▢
2
dl
room
▢
2
eetlepels
poedersuiker
▢
150
gram
Turks fruit
zie tip
▢
4
braambessen
of frambozen
Instructies
Halveer de meloenen in de breedte, ontpit hem, steek met een Parijs uitsteeklepeltje
zoveel mogelijk balletjes uit het vruchtvlees en laat de meloenballetjes even uitlekken.
Klop de room samen met 1 eetlepel bloemsuiker stijf.
Snijd het Turks fruit in stukjes, meng dit door de meloenballetjes en vul de meloenen hiermee op.
Versier met een toefje slagroom, plaats in het midden een braambes en bestuif met bloemsuiker.
Geef er de rest van de slagroom apart bij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Turks fruit of lokum vindt u in Turkse en Marokkaanse speciaalzaken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Turkije