Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mueslirotsjes met witte chocolade
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaat
Oven
vormpjes
kleine papieren
Ingrediënten
▢
25
g
roomboter
biologisch
▢
2½
eetlepel
bloemenhoning
biologisch
▢
125
g
krokante muesli
biologisch
▢
75
g
witte chocolade
biologisch
Instructies
Boter en honing smelten in steelpan.
Muesli erdoor roeren en in enkele minuten laten karameliseren.
Mengsel laten afkoelen.
Oven verwarmen op 150 °C.
Chocolade in kleine stukjes hakken en door mueslimengsel scheppen.
Van muesli-chocolademengsel met lepel bergjes maken in papieren vormpjes of op bakpapier.
Vormpjes op bakplaat plaatsen en rotsjes in midden van oven 10 minuten bakken. Voor serveren volledig laten afkoelen.
Voedingswaarden
Calories:
85
kcal
|
koolhydraten:
10
g
|
Protein:
1
g
|
Vet:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Dessert - Nagerecht
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch