Bak de kalfsbraadworsten met de ui, de peper, de Greensweet Brown (bruine suiker van Stevia voor 0 punten) en de bleekselderij zonder boter of olie een minuut of 5 in een wok al roerend aan.
Voeg de pastasaus en de knoflookpuree toe.
Roer goed door elkaar en laat warm worden. ( ongeveer 2 minuten).
Voeg dan de erwtjes, de tomatenblokjes, het verkruimelde runderbouillonblokje en de kruidenkaas toe.
Meng alles goed door elkaar en zet het vuur laag.
Laat een minuut of 8 staan op laag vuur zonder deksel op de pan.
Laat het vuur laag staan en voeg na 8 minuten 50 gram van de gesneden rucola, de basilicumblaadjes en de geraspte kaas toe.
Roer alles door elkaar en laat 2 minuutjes goed warm worden.
Strooi nog wat zwarte verse peper over het gerecht.
Doe de pasta erbij en meng dat goed door elkaar.
Roerbak nog even een minuutje en draai het vuur uit.
Schep de rest van de rucola in een diepbord en schep de pasta er bovenop.