Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige Caraïbische Pepermarinade
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
Ingrediënten
▢
3
rode pepers
schoongemaakt en fijngehakt
▢
3
teentjes
knoflook
fijngehakt
▢
15
g
verse koriander of peterselie
fijngehakt
▢
3
eetlepels
olie
▢
2
eetlepels
limoensap
▢
1
eetlepel
hete pepersaus
▢
300
ml
tomatensap
Instructies
Meng alle ingrediënten in een kom tot een marinade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Pas de hoeveelheid hete pepersaus aan naar smaak, afhankelijk van je voorkeur voor pittigheid.
Deze marinade is ideaal voor entrecotes, (haas)karbonades en kippenbouten.
Marineer het vlees gedurende de gewenste tijd voordat je het bereidt (bijvoorbeeld enkele uren of een nacht).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Marinade
Land van herkomst
Caribean
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Koolhydraat arm
/
Tarwevrij
/
Vegetarisch