Bereid de zakjes popcorn volgens de instructies in de magnetron met de popcornfunctie, óf verhit een koekenpan op de kookplaat met wat olie en bak de maïs totdat deze allemaal zijn gepoft.
Schud de pan regelmatig zodat de popcorn niet verbrandt.
Laat de popcorn afkoelen.
Ras el Hanout popcorn:
Breng de popcorn op smaak met wat ras el hanout en zout.
Hak, vlak voor het serveren, de muntblaadjes fijn en meng ze door de popcorn.
Thaise popcorn:
Breng de popcorn op smaak met wat Thaise currypoeder en zout.
Voeg voor het serveren een scheutje sesamolie toe en meng de geraspte kokos door de popcorn.
Hak vervolgens de korianderblaadjes fijn en meng ze door de popcorn.
Mediterraanse popcorn:
Hak de knoflook zeer fijn en meng het met wat olijfolie.
Verwarm dit lichtjes.
Ris de blaadjes van de tijm en hak ze fijn.
Meng de popcorn voor het serveren met de knoflookolie en tijm.