Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rasgolla
In Nepal heet dit Rasbari
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
200
gram
cottage cheese
▢
3
eetlepel(s)
griesmeel
▢
150
gram
suiker
▢
1
eetlepel(s)
rozenwater
▢
anijszaad
Instructions
Meng de cottage cheese met de griesmeel en kneed het goed door elkaar.
Maak 20 balletjes van dit mengsel en zet ze een uur in de koelkast.
Breng 7 deciliter water met de suiker en rozenwater aan de kook en pocheer de balletjes hierin tot ze gaan drijven.
Laat ze goed afkoelen en bestrooi ze met anijszaad.
Notities / Tips / Wijnadvies
Rasbari horen eruit te zien als balletjes maar ik gebruikte Worldcook's dichterlijke vrijheid en maakte er blokjes van.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
Land van herkomst
Bangladesh
/
Nepal
/
Tibet
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch