Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel broccolistoofpot met kabeljauw
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
kabeljauwfilet
diepvries, 400 g
▢
600
g
broccoli
▢
1
zak
krielaardappels
600 g
▢
3
eetlepels
vloeibare margarine
▢
1
visbouillontablet
▢
3
eetlepels
mosterd
pot à 215 g
▢
1
beker
crème fraîche
light, 125 ml
▢
1
zakje
bosuitjes
3 stuks
Instructies
Laat de kabeljauw ontdooien (in de magnetron).
Maak de broccoli schoon en verdeel deze in roosjes.
Schil de steel en snijd deze in stukken.
Verhit in een braadpan de vloeibare margarine.
Bak de krieltjes gedurende 3 minuten.
Voeg de broccoliroosjes, 200 ml water en het visbouillontablet toe aan de krieltjes en breng aan de kook.
Laat het geheel afgedekt ongeveer 5 minuten koken.
Snijd de kabeljauw in stukken.
Roer de mosterd los met de crème fraîche en schep het door de aardappels.
Voeg de kabeljauw toe en verwarm het geheel nog 5 minuten.
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Breng de schotel op smaak met zout en peper en bestrooi met bosui.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke aardappel-broccolistoofpot met kabeljauw!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Nederland