Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Amuse champignons
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
hard gekookte
eieren
De vulling:
▢
klein blikje
zalm
▢
dille
▢
whiskeycocktailsaus
▢
Garnering
▢
4
verse takjes
dille
▢
klein stukje
gerookte zalm
Instructies
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Maak de champignons schoon en haal het steeltje er voorzichtig uit.
Meng de ham, peterselie en de roomkaas door elkaar.
Bereidingswijze
Vul de champignons met de hammassa.
Zet de champignons in een ovenschaal.
Giet een laagje bouillon in de ovenschaal anders worden de champignons erg droog.
Bestrooi de champignons met de geraspte kaas.
Zet ze in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze plm. 20 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
Garneer de champignons met een blaadje peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Varkensvlees
/
Vlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Nederland