Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gerookte forelmousse met Jubeljopen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gr
gerookte forelfilets
▢
150
gr
roomkaas
▢
6
eetlepels
room
▢
1
komkommer
▢
2
eetlepels
kappertjes
▢
10
kerstomaatjes
▢
1
dl
Jubel Jopen
▢
stokbrood
▢
zout
▢
versgemalen peper
Instructies
Schil de komkommer, halveer hem in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in blokjes.
Pureer de forelfilets, de roomkaas en de room in een blender tot een luchtige mousse en roer er vervolgens het bier en de blokjes komkommer door.
Breng op smaak met zout en peper.
Snijd het stokbrood in stukken en smeer de forelmousse erop.
Garneer met wat kappertjes en een gehalveerd kerstomaatje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Drink er een glas gekoeld Jubel Jopen bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Vis
/
Voorgerechten
Land van herkomst
België