Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zandhovens konijn
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
konijn
▢
4
grote
tomaten
gepelde
▢
4
goudrenetten
▢
2
uien
▢
1
laurierblaadje
▢
1
grotelepel
suiker
▢
bloem
▢
mosterd
▢
1
snede
brood
besmeren met mosterd
▢
water
▢
peper
▢
azijn
▢
boter
▢
50
gr
aardappelbloem
▢
zout
Instructies
Verdeel het konijn in stukken en kruid het vlees met peper en zout.
Haal de stukken door de bloem en bak ze in de boter aan.
Leg de stukken, als ze rondom bruin gebraden zijn, in een kookpan.
Laat de fijngesneden ui in het braadvet stoven.
Strooi er, als het vlees gaar is, de suiker over en laat de ingredinten verder bruinen.
Giet er dan een scheutje azijn over en voeg er wat water bij.
Leg de gepelde en in stukken gesneden tomaten en appels op het konijn,leg er een
sneetje brood met mosterd op en laat het gerecht zachtjes gaar stoven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Wild
Land van herkomst
België