Meng in een kom het gehakt met de mosterd, het ei en 3 eetlepels paneermeel.
Breng op smaak met zout en peper.
Vorm gehaktballetjes van ongeveer 5 cm doorsnee met vochtige handen.
Rol de gehaktballetjes door de resterende paneermeel voor een krokante korst.
Verhit de boter in een braadpan en bak de gehaktballetjes rondom goudbruin.
Verlaag het vuur en laat ze in 15 minuten gaar worden.
Haal de gehaktballetjes uit de pan en houd ze warm.
Blus het bakvet af met 150 ml water en roer de rundvleesjus erdoor.
Laat de saus kort doorkoken en voeg de crème fraîche toe.
Laat nog 2 minuten zachtjes pruttelen en roer de fijngehakte bieslook erdoor.
Voeg de gehaktballetjes terug in de pan en verwarm ze in de saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Lekker met gekookte aardappeltjes en sperzieboontjes of aardappelpuree.Wijnadvies:Een zachte rode wijn zoals Oranjerivier Ruby Cabernet Merlot past perfect bij dit gerecht.