Een snelle en romige ragout van paddestoelen en malse kalfsschnitzelreepjes, geserveerd met rijst en een vleugje Stroganoffsaus. Perfect voor een doordeweekse maaltijd.
Kook de rijst met zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de schnitzel in dunne reepjes.
Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier en snijd ze kleiner.
Bestrooi de schnitzelreepjes en paddestoelen met zout en peper.
Verhit de boter in een braadpan.
Bak de schnitzelreepjes in ca.
2 minuten bruin.
Voeg de paddestoelen toe en bak nog ca.
3 minuten mee.
Roer de Stroganoffsaus erdoor en verwarm het geheel goed door.
Serveer de ragout met de rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met verse peterselie of bieslook voor extra kleur en smaak.Wijnadvies:Serveer met een glas rode wijn, zoals een Merlot of een lichte Rioja.